Totall-IT is nu ook ISO 27001:2017 en NEN 7510 gecertificeerd!

Het ISO 27001:2017 certificaat geeft aan dat je voldoet aan alle (internationale) normeisen op het gebied van informatiebeveiliging en NEN 7510 is een aanvullende (Nederlandse) norm voor beveiliging van informatie uit de gezondheidszorg. Het is voor klanten, leveranciers en stakeholders van je bedrijf het bewijs dat veiligheid topprioriteit heeft in je bedrijfsvoering.

Tot in de details
Het is bepaald geen geringe opgave om aan de vele eisen te voldoen. Het gaat namelijk niet alleen om de techniek. Ook de fysieke omgeving en het gedrag van mensen kunnen een risico voor de veiligheid vormen. Je kijkt continu naar de data waar je mee werkt en hebt goed georganiseerd wie toegang hebben tot je data en wat ze ermee mogen doen. Je moet altijd ’in control’ zijn. En dit vereist nogal wat. Zo hebben we, om maar een detail als voorbeeld te noemen, precies vastgelegd in welke ruimtes klanten of anderen mogen komen en dat er altijd iemand wordt aangewezen die op een gast let tijdens een bezoek.

Een betrouwbare partner

Slechts een handjevol bedrijven in onze branche zijn zowel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd – dus daar mogen wij best wel trots op zijn!
Maar wat nog belangrijker is: het is voor klanten en leveranciers een garantie dat Totall-IT een betrouwbare partner is. Over veiligheid, bedrijfszekerheid en continuïteit hoeven zij zich geen zorgen te maken.

Certificering zal in de toekomst steeds vaker een voorwaarde voor samenwerking zijn. Niet alleen bij de opdrachtgever overigens. Ook bij hún klanten, de gebruikers van maatwerk software en webapplicaties. Op die toekomst is Totall-IT helemaal voorbereid.

Veiligheid heeft topprioriteit bij Totall-IT en bij onze klanten. Deze certificering is de formele bevestiging van de kwaliteit die we al jaren nastreven en waar we ook in de toekomst aan blijven werken.

3 vestigingen

Gratis demo aanvragen

Benieuwd wat Totall-iT voor uw bedrijf kan betekenen?
Probeer onze software een week lang GRATIS en VRIJBLIJVEND uit en overtuig uzelf van het gemak en de voordelen.